
بر اساس اطلاعات منتشر شده از نتایج بررسیِ درآمد مهاجرانی که از سال ۲۰۱۶ در کانادا اقامت دائم دارند، مهاجرانی که پیش از ورود به خاک کانادا دارای سابقه شغلی هستن به مراتب درآمد بیشتری نسبت به سایرین کسب میکنند.
گفتنی است میزان دستمزد اولیه کسانی که اقامت دائم کانادا را اخذ نمودهاند ولی قبلا در کانادا کار و یا تحصیل کردهاند، پس از گذشت یک سال از ورودشان به این کشور برابر با ۳۹۸۰۰ دلار کانادا بوده این در حالیست افرادی که با دریافت ویزای کار به کانادا میروند دستمزدی معادل ۳۸۱۰۰ دلار کانادا به آنها تعلق میگیرد.
با توجه به بررسی انجام شده میزان دستمزد افراد در سال ۲۰۱۷ حدودا برابر با ۲۵۹۰۰ دلار کانادا گزارش شد که این رقم در بین مهاجرانی که از سال ۱۹۸۱ به کانادا ماجرت کردهاند بالاترین مقدار بوده است. با این حال میزان دستمزد مذکور از میزان کل درآمد شاغلین این کشور در سال ۲۰۱۷ که برابر با ۳۶۱۰۰ دلار کانادا بوده کمتر میباشد.
طبق گزارش منتشر شده از Statistics Canada، دلیل افزایش دستمزدهای اولیه در کانادا ناشی از حضور مهاجرانی است که اقامت دائم این کشور را دریافت نکردهاند و تنها ویزای کاری کانادا را دارند و در این کشور دارای سابقه کار میباشند.
بر اساس آمار منتشر شده کانادا طی سالهای ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۶ اقدام به جذب مهاجر کرده است، از این رو تعداد مهاجرانی که قبل از ورود به این کشور دارای سابقه کار بوده و پس از یک سال از حضورشان در کانادا مالیات پرداخت کردهاند، با رشد ۱۶۶ درصدی روبهرو شده است. این درحالی است که تعداد مهاجرانی که سابقه کار نداشتند تنها ۲ درصد افزایش داشتهاند.
میزان دستمزد مهاجران با توجه به سالهای حضورشان در کانادا افزایش مییابد. به طور مثال مهاجرانی که در سال ۲۰۰۷ با درخواست اقامت دائم آنها موافقت شده پس از یک سال از ورودشان دارای متوسط دستمزد ۲۰۴۰۰ دلار کانادا بودند که با گذشت ده سال از حضورشان یعنی در سال ۲۰۱۷ متوسط دستمزد این مهاجران به مبلغ ۳۳۵۰۰ دلار کانادا رسیده که حکایت از افزایش ۶۴ درصدی دارد.
اگر به این آمار نگاهی دقیق بیندازیم میبینیم که دو گروهی که دارای ویزای تحصیلی و ویزای کاری کانادا هستن بیشترین میزان افزایش دستمزد را در ده سال اخیر داشتهاند که این دستمزد برابر با ۶۳۸۰۰ دلار کاناداست.
داشتن سابقه کار نکته مهمی درباره متقاضیانی است که میخواهند درخواست اقامت دائم کانادا بدهند همچنین این موضوع در ماندن این افراد در همان استانی که در ابتدا ساکن شدند نقش اساسی دارد زیرا بر اساس آمار موجود ۹۰ درصد مهاجران کاری یا اقتصادی که در سال ۲۰۱۲ با اقامت دائم آنها موافق شده است پس از گذشت ۵ سال کماکان در استانهایی که در بدو ورود ساکن شدند حضور دارند.
بر اساس آمار منتشره ۸۱ درصد از مهاجرانی که قبل از ورود به کانادا سابقه کار داشتند در این کشور ماندهاند.
همچنین ۸۶ درصد مهاجرانی که در سال ۲۰۱۲ با درخواست اقامت دائم آنها در کانادا موافقت شده در سال ۲۰۱۷ اظهارنامه مالیاتی خود را در همان استان اولیه پر کردهاند.
این مطلب چقدر برای شما مفید بوده است؟
به این مطلب رتبه دهید