
در طرحی مهاجرتی که به تازگی توسط دولت کانادا اعلام شده، طی سه سال آینده، بیش از ۱ میلیون مهاجر جهت اقامت دائم در خاک این کشور پذیرفته خواهند شد.
در سال ۲۰۱۸ بیش از ۲۸۶ هزار مهاجر از طریق برنامههای مختلف مهاجرتی وارد کانادا شدند. بر طبق گفتههای وزیر مهاجرت این کشورکه خود نیز از مهاجرین به کاناداست، پیشبینی میشود در سال جدید، این میزان به ۳۵۰ هزار نفر برسد که با مهاجرین احتمالی در سال ۲۰۲۰، به رقم تخمینی ۱ میلیون نفر خواهد رسید.
در حالی که رشد جمعیت در کانادا کمتر از یک درصد و جمعیت کلی این کشور ۳۰ میلیون نفر است، این سرزمین پس از روسیه، پهناورترین کشور جهان است که با توجه به نرخ رشد جمعیت و جمعیتی که رو به پیری میرود، بهترین گزینه ورود مهاجرین جوان خواهد بود. از این رو دولت با ایجاد برنامههای مهاجرتی مناسب، سعی در جذب نیروی جوان و متخصص دارد تا بتواند از این طریق مشکلات مربوط به رشد جمعیت خود را برطرف نماید. در همین رابطه، متقاضیان میتوانند از طریق ویزاهای توریستی، تحصیلی و شغلی جهت ورود و اقامت دائم به این کشور اقدام کنند.
در حال حاضر، دومین کشور وسیع جهان با رتبه ۳۸ جمعیتی دنیا، با مشکل رشد جمعیت پیر رو به روست که تنها ۳۶ درصد از شهروندان آن در گروه سنی مناسب شغلی قرار دارند. بر طبق آمارهای موجود، بیش از ۱.۵ میلیون ایرانی از طریق سرمایهگذاری، ویزای تحصیلی، مهاجرت برای والدین و اکسپرس انتری در صف مهاجرت به کانادا و استرالیا قرار دارند و حدود ۲ درصد از جمعیت ایران را شامل میشوند که خود رقم بسیار زیادی نسبت به مهاجرت از سایر کشورها به کاناداست.
اگر علاقهمندید که به کانادا مهاجرت کنید، در شرایط کنونی و با این حجم درخواستها برای اخذ ویزا و ورود به این کشور وقت را تلف کنید. نکته هم اینکه، برنامه پذیرش برای جوانان و برنامههای Skill Worker بیشترین ورودی را خواهند داشت.
مسیر خوب دیگر برای اقامت دائم در کانادا، تحصیل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در این کشور است که بر طبق قوانین، شما پس از پایان تحصیل، تا دو سال اجازه اقامت در کانادا برای پیدا کردن شغل مناسب و مرتبط با رشته خود را دارید که ازاین طریق میتوانید اقامت موقت را دریافت و تا سه سال به کار بپردازید. در صورتی که شرایط کاری مساعدی داشته باشید، باید برای دریافت اقامت دائم اقدام کنید.
پیشنهاد آخر پیکوپاس این است که از طریق ویزای توریستی کانادا و سفر به آن کشور با محیط آنجا جهت اقامت طولانی مدت و دائم آشنا شوید.
این مطلب چقدر برای شما مفید بوده است؟
به این مطلب رتبه دهید